• Link
  Open Science Lens

  Open Science Lens

 • Link
  Cloudroll

  Cloudroll

 • Link
  GreenWaterDrone

  GreenWaterDrone

 • Link
  NEANIAS

  NEANIAS

 • Link
  Blue Research and Innovation Days

  Blue Research and Innovation Days

Νέα

 • image

  Στη CITE στηρίζουμε τους νέους και τις νέες αποφοίτους στα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα! Στις 17 και 18 Νοεμβρίου συμμετέχουμε στο Live Assessment Center για τον 7ο κύκλο του Project Future, το οποίο διοργανώνεται από την τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με το ReGeneration ως assessors και γνωρίζουμε τους/τις υποψήφιους/ες ReGenerators, με στόχο να αναδείξουμε τους finalists του προγράμματος. Μέσω της συνεργασίας μας, συμβάλουμε στην ενδυνάμωση των νέων της χώρας και στην ένταξή τους στην αγορά εργασίας.

  /el/cite-regeneration-projectfuture
 • image

  Το Green Water Drone θέτει την έρευνα και την τεχνολογία στην υπηρεσία της εξοικονόμησης αρδευτικού ύδατος. Με χρήση UAVs και του συντελεστή υδατικής καταπόνησης (CWSI) υπολογίζει με ακρίβεια χωρική και χρονική την ανάγκη άρδευσης μια καλλιέργειας.

  /el/cite-greenwaterdrone-promo
 • image

  Την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου, το GreenWaterDrone συμμετείχε στην ημερίδα εργασίας του ευρωπαϊκού έργου Horizon 2020 DESIRA (https://desira2020.eu/), μέσω της παρουσίας του συντονιστή εταίρου του ( CITE ). Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, διερευνήθηκαν οι τρέχουσες τεχνο-κοινωνικο-οικονομικές συνθήκες και καταστρώθηκαν εναλλακτικά σενάρια εξέλιξης ειδών καλλιεργειών τα οποία αντιμετωπίζουν προκλήσεις βιωσιμότητας. Η συνεισφορά του GreenWaterDrone, μέσω του προσκεκλημένου μέλους του, George Kakaletris, εστίασε στην ανάδειξη θεμάτων προβληματισμού και ευκαιριών, τα οποία σχετίζονται με την τεχνολογία του πεδίου και ειδικότερα την πληροφορική.

  /el/cite-greenwaterdrone-desira-workshop

Ευκαιρίες Καριέρας

 • Θέσεις DEVOPS [202203DEVOPS]
  202203DEVOPS
  Η CITE επεκτείνει τις δραστηριότητές της και αναζητά μηχανικούς DevOps. Επιλεγμένοι υποψήφιοι θα έχουν την ευκαιρία να εργαστούν σε πολυ-συμμετοχικά μεγάλα έργα ή έργα μεγάλων πελατών με σύγχρονα τεχνολογικά πλαίσια και πλατφόρμες και να χτίσουν και να εξελίξουν μια ισχυρή καριέρα στον χώρο.
  Μαρ 22 2022
  /el/202203DEVOPS
 • Μηχανικοί Λογισμικού [202201DEV]
  202201DEV
  Η CITE επεκτείνει τις δραστηριότητές της και αναζητά μηχανικούς λογισμικού/προγραμματιστές τεχνολογίας C#/Dotnet ή Java, full-stack, backend, backend ή mobile κάθε επιπέδου εμπειρίας. Επιλεγμένοι υποψήφιοι θα έχουν την ευκαιρία να εργαστούν σε πολυ-συμμετοχικά μεγάλα έργα ή έργα μεγάλων πελατών και σύγχρονα τεχνολογικά πλαίσια και να χτίσουν μια ισχυρή καριέρα στον χώρο της ανάπτυξης λογισμικού.
  Ιαν 27 2022
  /el/202201DEV

Προϊόντα

 • CITE.BPMS
  CITE.BPMS

  Το CITE.BPMS είναι μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα λογισμικού η οποία επιτρέπει σε έναν Οργανισμό να δημιουργήσει ένα σημείο αναφοράς για την οργάνωση, διαχείριση και παρακολούθηση των επιχειρησιακών διεργασιών του. Το CITE.BPMS ενσωματώνει τις λειτουργικότητες εκείνες οι οποίες απαιτούνται για τη διαχείριση μιας διεργασίας την οποία εκτελεί μια επιχειρησιακή μονάδα, από την αφετηρίας τη έως την ολοκλήρωση του χειρισμού της και την αρχειοθέτησή της.

 • Woof - ένα δίκτυο προσφορών
  Woof - ένα δίκτυο προσφορών

  To δίκτυο προσφορών Woof είναι μια πλατφόρμα, που δημιουργήθηκε από τη CITE εστιάζοντας εξειδικευμένα σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Αναπτύχθηκε πρωτίστως για χρήση από κινητές συσκευές, για την προσωποποιημένη παροχή περιεχομένου ανά περιοχή και προτιμήσεις χρήστη.

 • Cloudroll
  Cloudroll

  Μια εφαρμογή υπολογιστή στον browser σου! Οι cloud εφαρμογές δίνουν εξαιρετικές δυνατότητες, και οι οργανωσιακές/διοικητικές εφαρμογές μπορούν να επωφεληθούν πολύ από αυτό. Το CloudRoll είναι μια εφαρμογή βασισμένη στο cloud, που αξιοποιεί τα πλεονεκτήματα αυτής της φύσης, και αποτελείται από στοιχεία εφαρμογής υπολογιστή καθώς επίσης και εφαρμογής βασισμένης στο web.

 • Open Science Lens
  Open Science Lens

  Ένα πρόσθετο του προγράμματος περιήγησης, το οποίο συμβάλλει στην επίλυση, τον εντοπισμό και την εξερεύνηση περιεχομένου Open Science κατά την περιήγηση, μέσω του OpenAIRE Research Graph.

Πάνος Μπρίνιας

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων τεσσάρων ετών, η CITE αποδείχθηκε πολύτιμος συνεργάτης σε δύο έργα στα οποία συνεργαστήκαμε, στον τομέα έργων για διδυμοποίηση Βουλής. Το πρώτο έργο από αυτά αφορούσε την Βουλή της Σερβίας και την δική μας Βουλή των Ελλήνων. Το έργο εκείνο στόχευε την αύξηση της αποδοτικότητας, της υπεθυνότητας και της διαφάνειας στη Συνέλευση της Δημοκρατίας της Σερβίας, στο πλαίσιο ένταξης της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Η CITE ανέπτυξε και φιλοξένησε την συνεργατική πλατφόρμα για το έργο αυτό, και το υποστήριξε κατα τη διετή διάρκειά του με εξαίρετο τρόπο. Η δεύτερη συνεργασία ξεκίνησε το 2017 σε ένα όμοιο έργο για την Συνέλευση της Δημοκρατίας της Αλβανίας, που παραμένει εν ενεργεία. Και οι δύο συνεργασίες είχαν και έχουν εξαίρετη απόκριση από τη CITE. Επιπλέον η αρχική πλατφόρμα βελτιώθηκε στο δεύτερο έργο, ανάλογα της τεχνολογικής εξέλιξης και της φιλοσοφίας σχεδίασης. Συμπερασματικά η CITE είναι ο καλύτερος συνεργάτης για να εργαστεί κανείς ως προς κάθε λεπτομέρεια.

Πάνος Μπρίνιας , Μηχανικός στην Υπηρεσία Υλοποίησης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων της Βουλής των Ελλήνων / Τμήμα Παρακολούθησης προγραμμάτων