• Link
  Cloudroll

  Cloudroll

 • Link
  Workloud Platform

  Workloud Platform

 • Link
  Blue Research and Innovation Days

  Blue Research and Innovation Days

 • Link
  Blue Research and Innovation Days

  Blue Research and Innovation Days

 • Link
  Woof - Web of Offers

  Woof - Web of Offers

Νέα

 • image

  Στη CITE στηρίζουμε τους νέους και τις νέες αποφοίτους στα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα! Στις 17 και 18 Νοεμβρίου συμμετέχουμε στο Live Assessment Center για τον 7ο κύκλο του Project Future, το οποίο διοργανώνεται από την τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με το ReGeneration ως assessors και γνωρίζουμε τους/τις υποψήφιους/ες ReGenerators, με στόχο να αναδείξουμε τους finalists του προγράμματος. Μέσω της συνεργασίας μας, συμβάλουμε στην ενδυνάμωση των νέων της χώρας και στην ένταξή τους στην αγορά εργασίας.

  /el/cite-regeneration-projectfuture
 • image

  Το Green Water Drone θέτει την έρευνα και την τεχνολογία στην υπηρεσία της εξοικονόμησης αρδευτικού ύδατος. Με χρήση UAVs και του συντελεστή υδατικής καταπόνησης (CWSI) υπολογίζει με ακρίβεια χωρική και χρονική την ανάγκη άρδευσης μια καλλιέργειας.

  /el/cite-greenwaterdrone-promo
 • image

  Την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου, το GreenWaterDrone συμμετείχε στην ημερίδα εργασίας του ευρωπαϊκού έργου Horizon 2020 DESIRA (https://desira2020.eu/), μέσω της παρουσίας του συντονιστή εταίρου του ( CITE ). Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, διερευνήθηκαν οι τρέχουσες τεχνο-κοινωνικο-οικονομικές συνθήκες και καταστρώθηκαν εναλλακτικά σενάρια εξέλιξης ειδών καλλιεργειών τα οποία αντιμετωπίζουν προκλήσεις βιωσιμότητας. Η συνεισφορά του GreenWaterDrone, μέσω του προσκεκλημένου μέλους του, George Kakaletris, εστίασε στην ανάδειξη θεμάτων προβληματισμού και ευκαιριών, τα οποία σχετίζονται με την τεχνολογία του πεδίου και ειδικότερα την πληροφορική.

  /el/cite-greenwaterdrone-desira-workshop

Προϊόντα

 • Cloudroll
  Cloudroll

  Μια εφαρμογή υπολογιστή στον browser σου! Οι cloud εφαρμογές δίνουν εξαιρετικές δυνατότητες, και οι οργανωσιακές/διοικητικές εφαρμογές μπορούν να επωφεληθούν πολύ από αυτό. Το CloudRoll είναι μια εφαρμογή βασισμένη στο cloud, που αξιοποιεί τα πλεονεκτήματα αυτής της φύσης, και αποτελείται από στοιχεία εφαρμογής υπολογιστή καθώς επίσης και εφαρμογής βασισμένης στο web.

 • Timeroll
  Timeroll

  Η εφαρμογή TimeRoll σας δίνει τον έλεγχο της επιχείρησής σας. Μπορείτε να έχετε πλήρη επισκόπηση της παρουσίας των υπαλλήλων σας με ένα μόνο κλικ. Αναζητήστε εύκολα και γρήγορα το ιστορικό εισόδων - εξόδων των υπαλλήλων σας καθώς και τους λόγους που μπαίνουν και βγαίνουν από το γραφείο.

 • CITE.BPMS
  CITE.BPMS

  Το CITE.BPMS είναι μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα λογισμικού η οποία επιτρέπει σε έναν Οργανισμό να δημιουργήσει ένα σημείο αναφοράς για την οργάνωση, διαχείριση και παρακολούθηση των επιχειρησιακών διεργασιών του. Το CITE.BPMS ενσωματώνει τις λειτουργικότητες εκείνες οι οποίες απαιτούνται για τη διαχείριση μιας διεργασίας την οποία εκτελεί μια επιχειρησιακή μονάδα, από την αφετηρίας τη έως την ολοκλήρωση του χειρισμού της και την αρχειοθέτησή της.

 • Woof - ένα δίκτυο προσφορών
  Woof - ένα δίκτυο προσφορών

  To δίκτυο προσφορών Woof είναι μια πλατφόρμα, που δημιουργήθηκε από τη CITE εστιάζοντας εξειδικευμένα σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Αναπτύχθηκε πρωτίστως για χρήση από κινητές συσκευές, για την προσωποποιημένη παροχή περιεχομένου ανά περιοχή και προτιμήσεις χρήστη.

Γρηγόρης Φλέσσας

Για 7 χρόνια, μέσα από ευχάριστες και δύσκολες εποχές, η CITE αποδείχθηκε ένας αφοσιωμένος συνεργάτης που με δύναμη υποστήριξε το όραμα έλευσης του Workloud TM της ScheduleSoft στην cloud εποχή. Η CITE εναγκάλισε το όραμά μας με το παραπάνω, υλοποιόντας το και λαμβάνοντας ενεργό ρόλο στην διαμόρφωσή του. Η CITE είναι ο συνεργάτης στον οποίο μπορείς να βασιστείς για κάθε τεχνολογία νέας γενιάς.