GreenWaterDrone class="slider-image-front" alt="GreenWaterDrone" title="GreenWaterDrone">

GreenWaterDrone

argos logo class="slider-image-front" alt="ARGOS" title="ARGOS">

ARGOS

alt class="slider-image-front" alt="Cloudroll" title="Cloudroll">

Cloudroll

class="slider-image-front" alt="Open Science Lens" title="Open Science Lens">

Open Science Lens

Νέα

 • image

  Την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, η CITE, μαζί με τους συνεργάτες της, τη Mentor in Culture, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής (ΕΦΑΔΑ) και το Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά», βραβεύτηκαν από τον θεσμό ΔΕΗ BITE AWARDS για το αποτέλεσμα του έργου τους myEleusis «Ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου της Ελευσίνας μέσα από νέες τεχνολογίες», καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στην κατηγορία «Τουρισμός/Πολιτισμός» και αποκομίζοντας τον τίτλο GOLD AWARD. Το βραβείο παρέλαβε η συντονίστρια της σύμπραξης, Δρ. Δέσποινα Τσιαφάκη, συνοδευόμενη από εκπροσώπους όλων των εταίρων. Στην απονομή, τη CITE εκπροσώπησε ο VP οf Engineering της Εταιρείας και τεχνικός υπεύθυνος του myEleusis.GA το οποίο ανέπτυξε αυτή, κ. Διαμαντής Τζιώτζιος.Με τη βράβευση αυτή αναδεικνύεται ακόμα μια φορά η ποιότητα του αποτελέσματος της άριστης συνεργασίας που πραγματοποιήθηκε στο Έργο myEleusis, το οποίο απέδωσε στον Αρχαιολογικό Χώρο της Ελευσίνας σύγχρονες τεχνολογίες Επαυξημένης και Εικονικής Πραγματικότητας, Σοβαρών Παιγνίων, Ψηφιακής Εξιστόρησης και Διαχείρισης Ψηφιακού Αποθέματος καθώς και άρτιο ψηφιακό περιεχόμενο υψηλής ποιότητας.     

  /el/Events/%CE%94%CE%95%CE%97-BITE-AWARDS-0
 • image

  Η CITE στη διαδικτυακή ομιλία από την Ακαδημία Social Hackers. Μία τεχνική παρουσίαση χρησιμοποιώντας μονοσέλιδες εφαρμγογές ως παράδειγμα για να αναδείξει, συζητήσει και προτείνει προσεγγίσεις σε ένα επιλεγμένο υποσύνολο επαναλαμβανόμενων θεωρήσεων. Συζητήθηκαν επίσης θέματα όπως AuthN, AuthZ, ενίσχυση ασφάλειας, προσβασιμότητα και ευκολία στη χρήση, προσωρινή αποθήκευση, χειρισμός σφαλμάτων, επαναχρησιμοποίηση συνιστωσών.

  /el/node/663
 • image

  Στην CITE στηρίζουμε τους/τις νέους/νέες αποφοίτους στα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα! Στις 11/04 συμμετέχουμε ως assessors στο Live Assessment Center του ReGeneration για το ReGeneration Academy for Digital Acceleration | Data Science Lab. 3 powered by @TITAN, και γνωρίζουμε τους υποψήφιους με στόχο να αναδείξουμε τους finalists του προγράμματος. Μέσω της συνεργασίας μας, συμβάλουμε στην ενδυνάμωση των νέων της χώρας και στην ένταξή τους στην αγορά εργασίας.

  /el/%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%AF%CE%B1-ReGeneration-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%AC%CF%87%CF%85%CE%BD%CF%83%CE%B7

Ευκαιρίες Καριέρας

 • Θέση Web/UI Designer
  202308WEB
  CITE αναζητά web & UI designer, με εμπειρία σε διαδιικτυακά συστήματα διαχείρισης περιεχομένου (Web CMS) ή/και σχεδίαση διεπαφών διαδικτυακών εφαρμογών.
  Αυγ 21 2023
  /el/202308WEB-GR

Προϊόντα

 • Cloudroll
  Cloudroll

  Μια εφαρμογή υπολογιστή στον browser σου! Οι cloud εφαρμογές δίνουν εξαιρετικές δυνατότητες, και οι οργανωσιακές/διοικητικές εφαρμογές μπορούν να επωφεληθούν πολύ από αυτό. Το CloudRoll είναι μια εφαρμογή βασισμένη στο cloud, που αξιοποιεί τα πλεονεκτήματα αυτής της φύσης, και αποτελείται από στοιχεία εφαρμογής υπολογιστή καθώς επίσης και εφαρμογής βασισμένης στο web.

 • Timeroll
  Timeroll

  Η εφαρμογή TimeRoll σας δίνει τον έλεγχο της επιχείρησής σας. Μπορείτε να έχετε πλήρη επισκόπηση της παρουσίας των υπαλλήλων σας με ένα μόνο κλικ. Αναζητήστε εύκολα και γρήγορα το ιστορικό εισόδων - εξόδων των υπαλλήλων σας καθώς και τους λόγους που μπαίνουν και βγαίνουν από το γραφείο.

 • CITE.BPMS
  CITE.BPMS

  Το CITE.BPMS είναι μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα λογισμικού η οποία επιτρέπει σε έναν Οργανισμό να δημιουργήσει ένα σημείο αναφοράς για την οργάνωση, διαχείριση και παρακολούθηση των επιχειρησιακών διεργασιών του. Το CITE.BPMS ενσωματώνει τις λειτουργικότητες εκείνες οι οποίες απαιτούνται για τη διαχείριση μιας διεργασίας την οποία εκτελεί μια επιχειρησιακή μονάδα, από την αφετηρίας τη έως την ολοκλήρωση του χειρισμού της και την αρχειοθέτησή της.

 • Woof - ένα δίκτυο προσφορών
  Woof - ένα δίκτυο προσφορών

  To δίκτυο προσφορών Woof είναι μια πλατφόρμα, που δημιουργήθηκε από τη CITE εστιάζοντας εξειδικευμένα σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Αναπτύχθηκε πρωτίστως για χρήση από κινητές συσκευές, για την προσωποποιημένη παροχή περιεχομένου ανά περιοχή και προτιμήσεις χρήστη.

Γιάννης Νεοκοσμίδης

Η συνεργασία με τη CITE είναι ευχαρίστηση, όχι μόνο επειδή η CITE έχει επανειλημμένως αποδείξει σε εμάς την ικανότητά της να παραδίδει υψηλής ποιότητας λύσεις σε σύντομα χρονικά διαστήματα, αλλά επίσης εξαιτίας της ανοικτόμυαλης, ενημερωμένης προσέγγισης σε προβλήματα, που παραδίδει καινοτόμες λύσεις σε οποιαδήποτε πρόκληση εμφανιστεί στους ειδικούς της.