alt class="slider-image-front" alt="Cloudroll" title="Cloudroll">

Cloudroll

class="slider-image-front" alt="Open Science Lens" title="Open Science Lens">

Open Science Lens

argos logo class="slider-image-front" alt="ARGOS" title="ARGOS">

ARGOS

GreenWaterDrone class="slider-image-front" alt="GreenWaterDrone" title="GreenWaterDrone">

GreenWaterDrone

Νέα

 • image

  Στη CITE στηρίζουμε τους νέους και τις νέες αποφοίτους στα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα! Στις 17 και 18 Νοεμβρίου συμμετέχουμε στο Live Assessment Center για τον 7ο κύκλο του Project Future, το οποίο διοργανώνεται από την τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με το ReGeneration ως assessors και γνωρίζουμε τους/τις υποψήφιους/ες ReGenerators, με στόχο να αναδείξουμε τους finalists του προγράμματος. Μέσω της συνεργασίας μας, συμβάλουμε στην ενδυνάμωση των νέων της χώρας και στην ένταξή τους στην αγορά εργασίας.

  /el/cite-regeneration-projectfuture
 • image

  Το Green Water Drone θέτει την έρευνα και την τεχνολογία στην υπηρεσία της εξοικονόμησης αρδευτικού ύδατος. Με χρήση UAVs και του συντελεστή υδατικής καταπόνησης (CWSI) υπολογίζει με ακρίβεια χωρική και χρονική την ανάγκη άρδευσης μια καλλιέργειας.

  /el/cite-greenwaterdrone-promo
 • image

  Την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου, το GreenWaterDrone συμμετείχε στην ημερίδα εργασίας του ευρωπαϊκού έργου Horizon 2020 DESIRA (https://desira2020.eu/), μέσω της παρουσίας του συντονιστή εταίρου του ( CITE ). Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, διερευνήθηκαν οι τρέχουσες τεχνο-κοινωνικο-οικονομικές συνθήκες και καταστρώθηκαν εναλλακτικά σενάρια εξέλιξης ειδών καλλιεργειών τα οποία αντιμετωπίζουν προκλήσεις βιωσιμότητας. Η συνεισφορά του GreenWaterDrone, μέσω του προσκεκλημένου μέλους του, George Kakaletris, εστίασε στην ανάδειξη θεμάτων προβληματισμού και ευκαιριών, τα οποία σχετίζονται με την τεχνολογία του πεδίου και ειδικότερα την πληροφορική.

  /el/cite-greenwaterdrone-desira-workshop

Ευκαιρίες Καριέρας

 • Μηχανικοί Λογισμικού/Προγραμματιστές [202209DEV]
  202209DEV
  Η CITE αναζητά μηχανικούς λογισμικού/προγραμματιστές κυρίαρχων τεχνολογιών (όπως C#/Dotnet, Java κοκ) κάθε κατεύθυνσης (full-stack, backend, backend, mobile) και κάθε επιπέδου εμπειρίας (από νεοεισερχόμενους στην αγορά έως έμπειρους μηχανικούς). Επιλεγμένοι υποψήφιοι θα έχουν την ευκαιρία να εργαστούν σε πολυ-συμμετοχικά μεγάλα έργα ή έργα μεγάλων πελατών με σύγχρονα τεχνολογικά πλαίσια σε ανταγωνιστικού τομείς της αγοράς (Τραπεζικός Τομέας, Ασφάλεια, Ανάλυση Δεδομένων κοκ) και να βάλουν τα θεμέλια για ισχυρή καριέρα Μηχανικού Λογισμικού.
  Αυγ 31 2022
  /el/202209DEV
 • Μηχανικοί Λογισμικού C#/DotNetCore [202209DEVCS]
  202209DEVCS
  Η CITE αναζητά μηχανικούς λογισμικού/προγραμματιστές τεχνολογίας C#/Dotnet (full-stack, backend, backend ) κάθε επιπέδου εμπειρίας. Επιλεγμένοι υποψήφιοι θα έχουν την ευκαιρία να εργαστούν σε πολυ-συμμετοχικά μεγάλα έργα ή έργα μεγάλων πελατών με σύγχρονα τεχνολογικά πλαίσια σε ανταγωνιστικού τομείς της αγοράς (Τραπεζικός Τομέας, Ασφάλεια, Ανάλυση Δεδομένων κοκ) και να βάλουν τα θεμέλια για ισχυρή καριέρα Μηχανικού Λογισμικού.
  Αυγ 31 2022
  /el/202209DEVCS

Προϊόντα

 • Open Science Lens
  Open Science Lens

  Ένα πρόσθετο του προγράμματος περιήγησης, το οποίο συμβάλλει στην επίλυση, τον εντοπισμό και την εξερεύνηση περιεχομένου Open Science κατά την περιήγηση, μέσω του OpenAIRE Research Graph.

 • Timeroll
  Timeroll

  Η εφαρμογή TimeRoll σας δίνει τον έλεγχο της επιχείρησής σας. Μπορείτε να έχετε πλήρη επισκόπηση της παρουσίας των υπαλλήλων σας με ένα μόνο κλικ. Αναζητήστε εύκολα και γρήγορα το ιστορικό εισόδων - εξόδων των υπαλλήλων σας καθώς και τους λόγους που μπαίνουν και βγαίνουν από το γραφείο.

 • CITE.BPMS
  CITE.BPMS

  Το CITE.BPMS είναι μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα λογισμικού η οποία επιτρέπει σε έναν Οργανισμό να δημιουργήσει ένα σημείο αναφοράς για την οργάνωση, διαχείριση και παρακολούθηση των επιχειρησιακών διεργασιών του. Το CITE.BPMS ενσωματώνει τις λειτουργικότητες εκείνες οι οποίες απαιτούνται για τη διαχείριση μιας διεργασίας την οποία εκτελεί μια επιχειρησιακή μονάδα, από την αφετηρίας τη έως την ολοκλήρωση του χειρισμού της και την αρχειοθέτησή της.

 • Cloudroll
  Cloudroll

  Μια εφαρμογή υπολογιστή στον browser σου! Οι cloud εφαρμογές δίνουν εξαιρετικές δυνατότητες, και οι οργανωσιακές/διοικητικές εφαρμογές μπορούν να επωφεληθούν πολύ από αυτό. Το CloudRoll είναι μια εφαρμογή βασισμένη στο cloud, που αξιοποιεί τα πλεονεκτήματα αυτής της φύσης, και αποτελείται από στοιχεία εφαρμογής υπολογιστή καθώς επίσης και εφαρμογής βασισμένης στο web.

Πάνος Μπρίνιας

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων τεσσάρων ετών, η CITE αποδείχθηκε πολύτιμος συνεργάτης σε δύο έργα στα οποία συνεργαστήκαμε, στον τομέα έργων για διδυμοποίηση Βουλής. Το πρώτο έργο από αυτά αφορούσε την Βουλή της Σερβίας και την δική μας Βουλή των Ελλήνων. Το έργο εκείνο στόχευε την αύξηση της αποδοτικότητας, της υπεθυνότητας και της διαφάνειας στη Συνέλευση της Δημοκρατίας της Σερβίας, στο πλαίσιο ένταξης της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Η CITE ανέπτυξε και φιλοξένησε την συνεργατική πλατφόρμα για το έργο αυτό, και το υποστήριξε κατα τη διετή διάρκειά του με εξαίρετο τρόπο. Η δεύτερη συνεργασία ξεκίνησε το 2017 σε ένα όμοιο έργο για την Συνέλευση της Δημοκρατίας της Αλβανίας, που παραμένει εν ενεργεία. Και οι δύο συνεργασίες είχαν και έχουν εξαίρετη απόκριση από τη CITE. Επιπλέον η αρχική πλατφόρμα βελτιώθηκε στο δεύτερο έργο, ανάλογα της τεχνολογικής εξέλιξης και της φιλοσοφίας σχεδίασης. Συμπερασματικά η CITE είναι ο καλύτερος συνεργάτης για να εργαστεί κανείς ως προς κάθε λεπτομέρεια.

Πάνος Μπρίνιας , Μηχανικός στην Υπηρεσία Υλοποίησης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων της Βουλής των Ελλήνων / Τμήμα Παρακολούθησης προγραμμάτων