• Link
  Horizon2020 - BlueBRIDGE

  Horizon2020 - BlueBRIDGE

 • Link
  TEN - TechnoEconomics of Networks

  TEN - TechnoEconomics of Networks

 • Link
  Cloudroll

  Cloudroll

 • Link
  Horizon2020 - EarthServer 2

  Horizon2020 - EarthServer 2

 • Link
  Woof - Web of Offers

  Woof - Web of Offers

News

 • image

  Ο Γενικός Τεχνικός Διευθυντής της εταιρείας μας, κ. Γιώργος Παπανίκος και ο επικεφαλής του Τομέα Ανάπτυξης Εφαρμογών, κ. Διαμαντής Τζιώτζιος, βρέθηκαν την Κυριακή 19/1/2020 στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων στο πλαίσιο της εκδήλωσης Επί το Έργον, #JobDay DEV.[[{"fid":"508","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"CITE at #JobDay DEV ","field_file_image_title_text[und][0][value]":"CITE at #JobDay DEV ","external_url":""},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"CITE at #JobDay DEV ","field_file_image_title_text[und][0][value]":"CITE at #JobDay DEV ","external_url":""}},"attributes":{"alt":"CITE at #JobDay DEV ","title":"CITE at #JobDay DEV ","height":4032,"width":3022,"style":"height: 1009px; width: 756px;","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]Εκεί είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με μεγάλο αριθμό νέων μηχανικών λογισμικού που προσήλθαν στον χώρο παρουσίας της, σχετικά με τις ανησυχίες τους, τις ευκαιρίες εργασίας στη CITE αλλά και γενικότερα σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις και την προοπτικές της Πληροφορικής στην Ελλάδα και τον Κόσμο.

  /el/H-cite-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CE%AE%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7-JobDay-DEV
 • image

  Συναντήστε μας στην εκδήλωση της πρωτοβουλίας του skywalker.gr "Επί το έργον" #JobDay {DEV}.Το #JobDay DEV είναι μια δράση που σκοπό έχει να ενημερώσει τους ενδιαφερομένους για τις τάσεις του developing και να φέρει σε επαφή τους μεγαλύτερους ιδιωτικούς οργανισμούς του κλάδου της πληροφορικής με όσους αναζητούν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους.Απευθύνεται σε: Mobile developers, back-end developers, front-end developers, full stack developers, sys admins, dev ops, network engineers, database administrators, data analysts, hardware engineers, software engineers, help-desk agents, erp developers, web designers, IT administrators και IT Managers/Directors. Η διεξαγωγή θα γίνει στο Σεράφειο του δήμου Αθηναίων (Πειραιώς και Πέτρου Ράλλη) την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 από τις 12:00 ως τις 20:00. H είσοδος στο χώρο θα είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες. Στο #JobDay DEV :Θα μιλήσετε με έμπειρα στελέχη της CITE για θέματα πάνω στον τομέα της τεχνολογίας και της πληροφορικής .Θα μοιραστείτε ιδέες, σκέψεις και γνώσεις με τους εκπροσώπους της CITE.Θα πραγματοποιήσετε συνεντεύξεις με την προοπτική να εργαστείτε στην CITE.  

  /el/Events/JobDay-DEV-2020
 • image

  Η CITE απάντησε ενεργά στην πρόσκληση για τον 3ο κύκλο του ProjectFuture της Piraeus Bank, με δύο στελέχη της να συμμετέχουν στο τελικό στάδιο αξιολόγησης υποψηφίων στις 31 Οκτωβρίου και στις 6 Νοεμβρίου. Εκεί, μέσα από συνεντέυξεις σε πολλούς ικανούς υποψηφίους, βοήθησαν στην διάκριση των finalists που θα λάβουν εκατοντάδες ώρες εκπαίδευσης στους προσφερόμενους τομείς JAVA, Data Science, Digital Marketing & Supply Chain Management.Ως συνεργαζόμενη εταιρία, η CITE αναμένει τους μελλοντικούς επαγγελματίες μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής τους. [[{"fid":"486","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"project future","field_file_image_title_text[und][0][value]":"project future","external_url":""},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"project future","field_file_image_title_text[und][0][value]":"project future","external_url":""}},"attributes":{"alt":"project future","title":"project future","height":810,"width":929,"style":"width: 229px; height: 200px;","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]][[{"fid":"488","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"Regeneration","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Regeneration","external_url":""},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"2":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"Regeneration","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Regeneration","external_url":""}},"attributes":{"alt":"Regeneration","title":"Regeneration","height":286,"width":799,"style":"width: 559px; height: 200px;","class":"media-element file-default","data-delta":"2"}}]] 

  /el/Announcements/%CE%B7-cite-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF-project-future-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%84%CF%81%CE%AC%CF%80%CE%B5%CE%B6%CE%B1%CF%82-%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B1%CE%B9%CF%8E%CF%82

Careers

Products

 • Cloudroll
  Cloudroll

  Μια εφαρμογή υπολιστή στον browser σου! Οι cloud εφαρμογές δίνουν εξαιρετικές δυνατότητες, και οι οργανωσιακές/διοικητικές εφαρμογές μπορούν να επωφεληθούν πολύ από αυτό. Το CloudRoll είναι μια εφαρμογή βασισμένη στο cloud, που αξιοποιεί τα πλεονεκτήματα αυτής της φύσης, και αποτελείται από στοιχεία εφαρμογής υπολογιστή καθώς επίσης και εφαρμογής βασισμένης στο web.

 • Timeroll
  Timeroll

  Η εφαρμογή TimeRoll σας δίνει τον έλεγχο της επιχείρησής σας. Μπορείτε να έχετε πλήρη επισκόπηση της παρουσίας των υπαλλήλων σας με ένα μόνο κλικ. Αναζητήστε εύκολα και γρήγορα το ιστορικό εισόδων - εξόδων των υπαλλήλων σας καθώς και τους λόγους που μπαίνουν και βγαίνουν από το γραφείο.

 • Woof - ένα δίκτυο προσφορών
  Woof - ένα δίκτυο προσφορών

  To δίκτυο προσφορών Woof είναι μια πλατφόρμα, που δημιουργήθηκε από τη CITE εστιάζοντας εξειδικευμένα σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Αναπτύχθηκε πρωτίστως για χρήση από κινητές συσκευές, για την προσωποποιημένη παροχή περιεχομένου ανά περιοχή και προτιμήσεις χρήστη.

Γρηγόρης Φλέσσας

Για 7 χρόνια, μέσα από ευχάριστες και δύσκολες εποχές, η CITE αποδείχθηκε ένας αφοσιωμένος συνεργάτης που με δύναμη υποστήριξε το όραμα έλευσης του Workloud TM της ScheduleSoft στην cloud εποχή. Η CITE εναγκάλισε το όραμά μας με το παραπάνω, υλοποιόντας το και λαμβάνοντας ενεργό ρόλο στην διαμόρφωσή του. Η CITE είναι ο συνεργάτης στον οποίο μπορείς να βασιστείς για κάθε τεχνολογία νέας γενιάς.