• Link
  Workloud Platform

  Workloud Platform

 • Link
  Horizon2020 - EarthServer 2

  Horizon2020 - EarthServer 2

 • Link
  Cloudroll

  Cloudroll

 • Link
  TEN - TechnoEconomics of Networks

  TEN - TechnoEconomics of Networks

 • Link
  Scarabaeus Platform

  Scarabaeus Platform

Νέα

 • image

  Η CITE συμμετέχει και virtually πλέον στην αξιολόγηση υποψηφίων για το Project Future της Τράπεζας Πειραιώς. Την Τρίτη 07 Απριλίου και την Τετάρτη 08 Απριλίου έγιναν συνεντεύξεις υποψηφίων για τα προγράμματα "Mobile Apps Development" και ".NET" αντίστοιχα, όπου στελέχη της CITE βοήθησαν στην επιλογή των τελικών συμμετεχόντων.#ProjectFuture#ReGenerationGR#PiraeusBankCITE is participating in the virtual evaluation of candidates for Piraeus Bank's Project Future .This week, CITE executives helped in assessing the final candidates for the "Mobile Apps Development" and ".NET" programs respectively#ProjectFuture #ReGenerationGR #PiraeusBank"— CITE (@cite_sa) April 10, 2020

  /el/04-10-2020-cite-project-future
 • image

  Ο Γενικός Διευθυντής Τεχνολογίας της εταιρείας μας, κ. Γιώργος Παπανίκος και ο επικεφαλής του Τομέα Ανάπτυξης Εφαρμογών, κ. Διαμαντής Τζιώτζιος, βρέθηκαν την Κυριακή 19/1/2020 στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων στο πλαίσιο της εκδήλωσης Επί το Έργον, #JobDay DEV. Εκεί είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με μεγάλο αριθμό νέων μηχανικών λογισμικού που προσήλθαν στον χώρο παρουσίας της, σχετικά με τις ανησυχίες τους, τις ευκαιρίες εργασίας στη CITE αλλά και γενικότερα σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις και την προοπτικές της Πληροφορικής στην Ελλάδα και τον Κόσμο.

  /el/01-20-20_JobDay-DEV
 • image

  Συναντήστε μας στην εκδήλωση της πρωτοβουλίας του skywalker.gr "Επί το έργον" #JobDay {DEV}. Το #JobDay DEV είναι μια δράση που σκοπό έχει να ενημερώσει τους ενδιαφερομένους για τις τάσεις του developing και να φέρει σε επαφή τους μεγαλύτερους ιδιωτικούς οργανισμούς του κλάδου της πληροφορικής με όσους αναζητούν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους.Απευθύνεται σε: Mobile developers, back-end developers, front-end developers, full stack developers, sys admins, dev ops, network engineers, database administrators, data analysts, hardware engineers, software engineers, help-desk agents, erp developers, web designers, IT administrators και IT Managers/Directors. Η διεξαγωγή θα γίνει στο Σεράφειο του δήμου Αθηναίων (Πειραιώς και Πέτρου Ράλλη) την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 από τις 12:00 ως τις 20:00. H είσοδος στο χώρο θα είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.  Στο #JobDay DEV :Θα μιλήσετε με έμπειρα στελέχη της CITE για θέματα πάνω στον τομέα της τεχνολογίας και της πληροφορικής .Θα μοιραστείτε ιδέες, σκέψεις και γνώσεις με τους εκπροσώπους της CITE.Θα πραγματοποιήσετε συνεντεύξεις με την προοπτική να εργαστείτε στην CITE.

  /el/Events/JobDay-DEV-2020

Ευκαιρίες Καριέρας

Προϊόντα

 • CITE.BPMS
  CITE.BPMS

  Το CITE.BPMS είναι μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα λογισμικού η οποία επιτρέπει σε έναν Οργανισμό να δημιουργήσει ένα σημείο αναφοράς για την οργάνωση, διαχείριση και παρακολούθηση των επιχειρησιακών διεργασιών του. Το CITE.BPMS ενσωματώνει τις λειτουργικότητες εκείνες οι οποίες απαιτούνται για τη διαχείριση μιας διεργασίας την οποία εκτελεί μια επιχειρησιακή μονάδα, από την αφετηρίας τη έως την ολοκλήρωση του χειρισμού της και την αρχειοθέτησή της.

 • Woof - ένα δίκτυο προσφορών
  Woof - ένα δίκτυο προσφορών

  To δίκτυο προσφορών Woof είναι μια πλατφόρμα, που δημιουργήθηκε από τη CITE εστιάζοντας εξειδικευμένα σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Αναπτύχθηκε πρωτίστως για χρήση από κινητές συσκευές, για την προσωποποιημένη παροχή περιεχομένου ανά περιοχή και προτιμήσεις χρήστη.

 • Timeroll
  Timeroll

  Η εφαρμογή TimeRoll σας δίνει τον έλεγχο της επιχείρησής σας. Μπορείτε να έχετε πλήρη επισκόπηση της παρουσίας των υπαλλήλων σας με ένα μόνο κλικ. Αναζητήστε εύκολα και γρήγορα το ιστορικό εισόδων - εξόδων των υπαλλήλων σας καθώς και τους λόγους που μπαίνουν και βγαίνουν από το γραφείο.

 • Cloudroll
  Cloudroll

  Μια εφαρμογή υπολογιστή στον browser σου! Οι cloud εφαρμογές δίνουν εξαιρετικές δυνατότητες, και οι οργανωσιακές/διοικητικές εφαρμογές μπορούν να επωφεληθούν πολύ από αυτό. Το CloudRoll είναι μια εφαρμογή βασισμένη στο cloud, που αξιοποιεί τα πλεονεκτήματα αυτής της φύσης, και αποτελείται από στοιχεία εφαρμογής υπολογιστή καθώς επίσης και εφαρμογής βασισμένης στο web.

Γρηγόρης Φλέσσας

Για 7 χρόνια, μέσα από ευχάριστες και δύσκολες εποχές, η CITE αποδείχθηκε ένας αφοσιωμένος συνεργάτης που με δύναμη υποστήριξε το όραμα έλευσης του Workloud TM της ScheduleSoft στην cloud εποχή. Η CITE εναγκάλισε το όραμά μας με το παραπάνω, υλοποιόντας το και λαμβάνοντας ενεργό ρόλο στην διαμόρφωσή του. Η CITE είναι ο συνεργάτης στον οποίο μπορείς να βασιστείς για κάθε τεχνολογία νέας γενιάς.